Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023
   
Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Γ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ “ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ” είναι πρωτοπόρος στον τομέα του σχεδιασμού, της κατασκευής και εμπορίας προϊόντων για το φωτισμό και τον εξοπλισμό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ από το 2002 μεταφέρθηκε και λειτουργεί στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην περιοχή ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Η δεκαπενταετής και πλέον εμπειρία της εταιρείας και ο υψηλός βαθμός επαγγελματισμού της Διοίκησης και των Στελεχών της, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών, που ικανοποιούν τις πλέον ειδικές απαιτήσεις του πελατολογίου της.

Προϊόντα όπως φωτιστικά οδικού φωτισμού, φωτιστικά πάρκων - πλατειών, ιστοί φωτισμού, κάδοι απορριμμάτων, στέγαστρα αναμονής, παγκάκια, κολωνάκια οριοθέτησης, πίνακες ανακοινώσεων κ.λ.π., σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλότερες απαιτήσεις και προδιαγραφές των ισχυόντων Κανονισμών και Προτύπων που διέπουν το χώρο δραστηριότητας της, ενώ από το 2002 η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 9001:2000.
Σήμερα η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία προϊόντων, υψηλής ποιότητας, με πρωτοποριακό σχεδιασμό, και εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. 

...επιστροφή